اوعى ترمى بقايا الكيك عندى ليكى افكار روعةةةةةةةةةةةةةةةةةةةةة
عندى ليكم افكار جامدة جدا للاستفادة من بقايا الكيك وندخل فى اول طريقة
هاتى بقايا الكيك وافركيها بايدك وملعقة زبدة وبعدين اعمليها طبقة متساوية فى ارضية الصينية ال بتتفتح دى وال معندهاش مش مشكلة صينية عادية
خلاص
خلى عندك معلقة او اتنين من الكيك المفرى عتعرفى بعدين لايه
اعملى علبتين كريم كراميل ودوبى فيهم معلقتين كاستر علشان يمسك اكتر بالطريقة العادية ال احنا عارفينها وممكن كاستر بس
طبيهم فوق طبقة الكيك وبعدين يا اما تنثرى فوقهم بقايا الكيك ال احتفظنا بيهم الاول اوتزينيهم بالكراميل ال كان مع الكريم ودخليهم التلاجة يبردوا وتمسك كويس
فكى الصينىة وقدميها ولا احلى واسرع من كدة
وعلى فكرة ممكن كمان بالجيلى وزوقيها ببقايا فاكهة من عندك
يا ريت تجربوها صنف سريع وحلو اوى
يا رب يعجبكم ارجو التقييم والدعاء بصالح الحال وسلالالالالالالالالالالالام